2015. december 7., hétfő

news café



Tegnap a környékünkön maradtunk, próbáltunk fecskéket és cséreket fotózni, kevés szerencsével. Gyorsak, mint a villám. Délután pedig kiültünk egy partra és próbáltunk betelni a látvánnyal, a kék mind az 50 árnyalatával.
A választásokon szombat este egyik párt sem győzött, mert nem érte el senki az 50 százalékos arányt, így december 16-17-18 újabb fordulót tartanak. Ennek megfelelően vasárnap délután hatalmas autós felvonulás volt, ezúttal a zöld párt, azaz SNP szimpatizánsai vonultak. Lesznek róla videóink otthon, de valami döbbenetes, tömött kocsisorban kisbuszok, platós teherautókon bulizók, mindenki ezerrel nyomja a dudát, olyan mintha egy végeláthatatlan esküvői menet lenne, csak azt hiszem ők egy normál esküvőnél lelkesebbek és  órákig képesek ezt csinálni. A szavazási arány kiemelkedően magas, nagyon érdekli az embereket.  A mai nap a hivatalos dolgaink végeztével Victoriában tekeregtünk, átvettük a Seychelles Tourism Board-tól az otthonról nyert pólóinkat, illetve feladtunk képeslapokat, köztük a blog nyertesét is
:) A szuvenírokból ma nem volt hiány, kaptam az Eli-től kapott Coco de Meres nyaklánchoz passzoló ezüst fülbevalókat, illetve frangipani virágokat formázó fülbevalót sem bírtam otthagyni, amivel 3 éve szemeztem. 

Beültünk egy nemrég nyílt News Café nevű helyre is délután meginni egy-egy capuccinot délután és élvezni a trópusi nyüzsgést alattunk az utcákon Victoriában. 





A holnapi nap újabb trailt próbálunk ki, ha nem csigázódunk el végképp, akkor este jelentkezünk az élményeinkkel.




http://www.seychelle-szigetek-utazas.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése