2015. április 23., csütörtök



A mai nap fürdőszoba takarítással indult, amit ezen  héten is Michaelaval csináltunk közösen, mert ezzel egy időben part takarítás is szokott lenni, de a másik lány önkéntesünk és a srác is, ilyenkor pánik szerűen, szinte kérdés nélkül elrohannak valamelyik irányba, még véletlen se kelljen takarítani. így ránk maradt, Laci pedig a konyhát suvickolta fényesre addig. Mondanom sem kell, most este a srác lakótársunk elment zuhanyozni és az összes lesikált pisonia magot ott hagyta a fürdőszobában, hatalmas koszt csinálva, újra.
A napunk nagy része növényirtással telt, erre a napra délelőttre és délutánra is be volt írva kedvenc lakótársunk jóvoltából, úgyhogy a napunk nagy részében az erdőben dolgoztunk. Mostanában egész jól telnek még ezek az unalmas órák is, Michaelaval sokat beszélgetünk közben, nagyon megkedveltem őt.
Ma is sznoriztunk munka után közösen és láttunk egy teknőst, ráját és egy gömbhalat is. 


Este risottot főztünk és megint átjöttek grillezni Aaron, Jules és Sam, egy friss halat amit hoztak délután (vörös sügér). Pont jól illet a risottonkhoz, megint kifogástalanul finomat csináltak a srácok.


Aaron es Jules (kep forras: facebook)

 Holnap itt már szinte elkezdődik  hétvége, pénteken általában már nem csinálunk semmi nehéz munkát, csak apróságokat, azokat is csak nagyjából délig, után átadjuk magunkat a pihenésnek.


http://www.seychelle-szigetek-utazas.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése