2015. december 15., kedd

Csendes éj



Lassan újra a végéhez közelednek kalandjaink, itt az Egyenlítő közelében. Tegnap este egyfajta búcsúzásul egészen sötétedésig maradtunk a világ legkisebb fővárosában, hogy láthassuk a karácsonyi, ünnepi fényeket, szerte a városban. Bár napközben jót nevetgéltem, amikor felcsendült a rádióban, hogy „Santa Claus is coming to town”, amikor felkapcsolták este a csodálatos fényeket, könny szökött a szemembe. Annyira varázslatos volt, mintha hirtelen egy mesevilágba csöppentünk volna. Ez a világ Tündeföld volt, ahol csodálatos, virágzó bokrokon és pálmafákon kúsznak fel a fények, ahol a trópusi melegben a lenge nyári ruháidban sétálgathatsz a karácsonyi kivilágításban. Egyszerűen csodaszép volt. Körbe sétáltuk a belvárost, ahol a helyiek szintén nézték a kivilágítást, rengeteg kis kreol gyerek ugrálta körbe a csillogó Mikulást, fenyőfát és hóembert …
  
 
  
 
 

Victoria óratornya is pompásan fest ünnepi fényekkel szegélyezve. Érdekessége, hogy az óratorony a londoni Vauxhall Clock Tower mintájára épült.
  
  

Helyettünk azonban beszéljenek a képeink, mi pedig lassan készülünk a holnapi haza indulásra, telis-tele újra kalandos emlékekkel, mosolyokkal, nevetéssel a bőröndünkben.

  
  
  
  
  
  
  
  
 


http://www.seychelle-szigetek-utazas.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése