2015. április 27., hétfőReggel visszajöttek a hétvégéről  többiek, Michaela hozott nekünk La Diguerol papayat ajándékba. Délután a szokásos ellenőrzéseket végeztük a madarakkal, illetve délután aki élt és mozgott mindenki gereblyézett, mivel holnap érkezik a nagyfőnök és mindennek szépnek kell lennie. Ezek után bevásárolni mentünk, ami nagyon mókásra sikeredett, vinnünk kellett rengeteg szemetet kidobni Praslinra és az út felénél Laci észrevett egy százlábút, itteni nevén centipidet, ami a legfélelmetesebb állatok közé tartozik itt. Az egyik a lábam alatt mászott, a másik pedig a lábamon, de még nagyon gyerek méretűek voltak. Azonban ahogy egyikőnk felsikoltott, hogy centipied, az összes vadőr aki a hajóban volt , mind  4-en a másodperc töredéke alatt felugrott a csónakba és majdnem kiugrottak belőle a vízbe. Volt ám nagy nevetés, amikor kiderült, hogy csak kisebbek. De azért jól látszott mennyire félnek tőle. Egész úton ezen nevettünk együtt, már már azon gondolkoztunk amikor úgy tűnt, hogy kiugranak, hogy nekünk is ugrani kell vajon?
  

A bevásárlás egyre jobban, az első alkalom volt, hogy találtunk  boltban mangót, megint sikerült találni uborkát, végre 2 hónap után nem érezzük elveszve magunkat, hanem élvezzük az életet itt. Igazán maradhatnánk még jó sokáig. Miután bevásároltunk Michaela meghívott minket egy hideg gyümölcslére, majd mi is meghívtuk őt egy újfajta helyi koktélra, amit üvegben árulnak és Red Sea-nek hívnak a Takamaka Bay  saját gyártása. Ezek után Michaela is vissza hívott minket ugyanerre, így kellőképpen jókedvűen utaztuk végig  csónakban a Cousin felé tartó utat. Annyira gyönyörű és felszabadító itt élni, mit így szavakon keresztül nem igazán tudunk átadni. Végre teljesen beilleszkedtünk a többiek közé, a vadőrök közöl ma Cristopher is meghívott magához hétvégére, Alex is hívott a családjához, hihetetlen jó érzés, hogy már egy ideje teljesen a csapat részeként kezelnek. Azt hiszem ezekért a pillanatokért érdemes ilyen kalandba belevágni bárkinek. Amikor egy idegen országba mész, mégis megtalálod benne az otthonosságodat, a közös nevetéseket, a boldog pillanatokat. Az egyik legjobb bevásárlós délután volt.
Ma reggel egy újabb önkéntessel bővült  a kis csapatunk, Sumerrel, aki indiai és Bombayből érkezett hozzánk.http://www.seychelle-szigetek-utazas.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése